Bleisure… z czym go jeść?
„(…)Bleisure to jeden z najnowszych trendów w turystyce! Neologizm powstał z połączenia dwóch słów – business i leisure, oznaczającego łączenie służbowych i prywatnych aktywności w tym samym czasie. Zjawisko nazywane jest również workcation lub bizcation i mieści w sobie wszystkie te podróże służbowe, podczas których zaciera się granica pomiędzy obowiązkami zawodowymi, a czasem nazywanym przez nas wolnym.(…)”
O tym, jak stosować bleisure w praktyce i komu szczególnie przypadło do gustu to zjawisko, możecie przeczytać w naszym artykule w najnowszym – majowo-czerwcowym – wydaniu magazynu HR BUSINESS PARTNER.
Siła praktyki
HR Business Partner to pierwszy taki magazyn na polskim rynku HR. Zdecydowana większość treści stworzona została na podstawie case study i praktyki samych HRowców i fachowców wspierających HR w codziennej pracy. Konkretne przykłady, nowoczesne narzędzia, rewolucyjne projekty, gotowe rozwiązania i mnóstwo ciekawych zagadnień dotyczących pracy z ludźmi – to wszystko w jednym czasopiśmie! W tradycyjnym, papierowym wydaniu lub, a jakże, nowocześnie czyli online.
Życzymy przyjemnej i inspirującej lektury!